Voor Zhong Leden over erkenning van het First Aid Diploma

0.00

Categorie:

Beschrijving

Ondanks dat First Aid gewoon conform de certificering van het Rode Kruis & Oranje kruis is heeft men besloten het diploma NIET erkend. Om te zorgen dat jullie nog wel een geldig EHBO diploma behouden is het  mogelijk om je certificaat om te laten zetten door middel van een nascholing, naar een rode kruis certificaat. Dit betekend gelukkig dat ik de trainingen voor jullie kan blijven verzorgen!!

Hieronder berichtgeving vanuit Zhong:

Beste Thierry,

Hartelijk dank voor je e-mail. Deze is besproken met het bestuur en de NOW commissie en het volgende is daaruit gekomen.

In de richtlijnen van 2020 t/m 2022 is het volgende vastgesteld:
Categorie 2.B; heeft als doel kennis, inzicht en vaardigheden wat betreft EHBO en AED /reanimatiecursussen op peil te houden conform certificering Rode Kruis of Oranje kruis. 
Ook hier moeten minimaal 12 NAP’s per registratieperiode ( 2020-2022) behaald worden.

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 23 november 2019 zijn deze richtlijnen voor akkoord aangenomen door de leden van Zhong en vanaf 2020 worden deze richtlijnen ook toegepast.

De EHBO cursus van First Aid valt niet onder de certificering Rode of Oranje kruis.

Omdat de NOW commissie de Zhong leden die de EHBO cursus hebben gevolgd bij de First Aid tegemoet willen komen, krijgen ze voor deze registratieperiode een coulanceregeling en worden de NAP’s alsnog toegekend.
Dit is eenmalig. De volgende keer worden alleen NAP’s toegekend bij EHBO certificaten die zijn afgegeven conform certificering Rode Kruis of Oranje kruis.

Uw verzoek om First Aid Network de cursussen te laten certificeren conform de Rode of Oranje kruis kunnen wij u verwijzen naar de instellingen die Rode of Oranje kruis certificeringen afgeven. Deze accreditatie kan niet bij Zhong worden aangevraagd.
Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.

Met vriendelijke groeten,

Natasja Peijer
Manager Zhong

 Exclusive products

Special category of products