2024 8 juni 09:30 – 15:30 Herhaling Rode Kruis

140.00

Op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Ben je op zoek naar een EHBO-herhalingsles om jouw basisvaardigheden op te frissen? Dan is de herhalingsles Back to Basic EHBO deel 1 van 2, die erkend wordt door het Rode Kruis en gegeven wordt door First Aid Academy, precies wat je nodig hebt! In deze 6 uur durende cursus ga je dieper in op de EHBO-handelingen die je eerder hebt geleerd en leer je nieuwe informatie over EHBO. First Aid Academy staat bekend om hun ervaren EHBO-instructeurs die de lessen op een toegankelijke en interactieve manier geven. Na afloop van deze herhalingsles ben je weer helemaal klaar om op te treden bij noodsituaties en heb je weer volledig vertrouwen in jouw EHBO-vaardigheden. Schrijf je vandaag nog in voor de herhalingsles Back to Basic EHBO deel 1 van 2 bij First Aid Academy!

Na inschrijving krijgt u een bevestiging vanuit onze webwinkel, waarna de bestelling wordt doorgezet naar onze eigen administratie.

Ongeveer een week voor de training ontvangt u een email met de gegevens over de training. Ook krijg je ongeveer een week voor de training een mail vanuit het rode kruis dat je bent ingeschreven als lid van het rode kruis

 Exclusive products

Special category of products